Over ons

overons

Door renovatie werkzaamheden kwam ik regelmatig glas in lood ramen tegen. De schittering van het glas, de fraai vormgegeven afbeeldingen en de bewondering voor het oude ambacht, deden mij in 2000 besluiten een opleiding te volgen in glas in lood. Tijdens deze opleiding, en vanwege de vraag van mensen om mij heen oude ramen te restaureren of nieuwe ontwerpen te vervaardigen, groeide mijn enthousiasme.

Uit vrienden en familie kring kwam regelmatig de vraag: “kun je dit of dat voor mij maken ?”. op een gegeven moment dacht ik: kom het zelf maar maken.

Dat was het begin van de workshops!

Intussen ontwerpen en vervaardigen wij glas in lood panelen voor vele klanten en doelgroepen in vele stijlen en maten. Wij kunnen voor het ontwerp zorgen maar dit kan ook door de klant aangeleverd worden of in samenwerking ontstaan. We geven geheel vrijblijvend een prijsopgave nadat maten en glaskleuren bekend zijn. We hebben een steeds wisselend aanbod van glasobjecten in onze petite galerie en geven nog steeds workshops. Dit alles met veel plezier want glas verveelt nooit, glas leeft!